2011/12/23

Suka No.23

Hey Viewer.
Again , im doin my review band. Mesti luorang ingat aku nak buat ntry pasal nombor favorite kan. HHAH ,bukan lh sengal . Nih ha, band Suka No.23 ---->
Band nih aku kenal dari lagu yg dulu suka sangat on air kat XFM . Lagu durang best ,aku suka. Okeh ,setakat nih yang aku tahu dorang start open band since 2003. Dianggotai oleh Mey as(Vocal), Baha as (1st Guitar),Makyea as(2nd Guitar),Zam as(Bass),Chor as(Drum) dan Mei as(Keyboard). Act band nih pun ad lepas band olskool hardcore P.O.P (Profit Over People) nih berpecah. #sobs sobs
Dulu kan aku gila lagu nih . You (Stranger in Night) :) Dia macam kalau kita dengar kn ,sumpah ohsem. Viewer pun dengar lhh .
  Nih some link yang korang boleh update pasal dorang . Follow ah tak rugi pun .
  #http://www.facebook.com/suka23
  #http://www.reverbnation.com/sukano23
  #http://www.reverbnation.com/sukano23

That olls yang boleh di-kongsi. Akhir kata ,appreciate our local ,spread d.i.y .Bai <:




2011/12/19

Ketiadaan credit. Maaf -,-

# diharap kn hubybooo sayeee tak ad dalam situasi ke-pongeh an ini .Hewhew .MAAF


2011/12/13

ANSWERING THIS. 
Full Name : Nur Adhila Bt. Zamri
Birthday : August 8, 1995
Rules: Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 92 Truths about you. At the end, tag your friends. Then tell your friends that she/he is tagged.


WHAT WAS YOUR:
1. Last beverage : Orange.
2. Last phone call : Call him :D
3. Last text message : tadi pukul 21:43pm .
4. Last song : Impossible by Maddi Jane .
5. Last time you cried : tak ingat -.-

WHAT YOU EVER:

6. Dated someone twice : No
7. Been cheated : Yeah
8. Kissed someone and regretted it : I've never kissed someone
9. Lost someone special : Yes.
10. Been depressed : Sikitlah -,-
11. Been drunk and threw up : Sumpah tak.

LIST THREE FAVORITE COLORS:

12. White.
13. Black.
14. Purple.

SINCE LAST YEAR (2010), HAVE YOU :
15. Made a new friend : Yes. Banyak doh
16. Fallen out of love : <':
17. Laughed until you cried : Yeah.
18. Met someone who changed you : Her
19. Found out who your true friends were : Maybe
20. Found out someone was talking about you : Yes
21. Kissed anyone on your FB friend's list : I've never kissed anyone

GENERAL:
22. How many people on your FB friends list do you know in real life : 65%
24. Do you have any pets : Yes.
25. Do you want to change your name : Buat apa? -,-
26. What did you do for your last birthday : OTP all day long.
27. What time did you wake up today : pukul 11:45am .
28. What were you doing at midnight last night : Saya OTP lagi.
29. What is something you can't wait for : This month salary <:
30. Last time you saw your mother : Tadi masa tengok Tentang Dhia.
31. What is one thing you wish you could change about your life : Nak jadi pandai.
33. Have you ever talked to a person named Tom : Tam pernah la.
34. What's getting on your nerves right now : Besuk kerja lh :O
35. Most visited webpage(s) : Facebook.
36. Nickname(s) : Dhila / Lyla.
38. Relationship Status : You think?
39. Zodiac Sign : LEO.
40. He or She : He
41. Elementary : You think?
42. High School : Bangsar High Sch :\
43. College : No tell .
44. Hair color : Hitam
45. Long or short hair : Short?
47. Do you have a crush on someone? No
48. What do you like about yourself? My eye. Muahaha!
50. Tattoos : Fak tattoo 
51. Righty or lefty : Right

FIRSTS :
52. First surgery : Not yet.
53. First piercing : Dont hv .
54. First best friend : Bam
55. First sport you joined : Volley Ball
56. First vacation : Ntah

RIGHT NOW:
59. Eating : -
60. Drinking : -
61. I'm about to : End this post.
62. Listening to : Seized the day by Avenged Sevenfold.
63. Waiting to : His call .

YOUR FUTURE :
64. Want kids? in not sure
65. Get Married? Nak nak. Gatal tak? <':
66. Career? Pereka Grafik

WHICH IS BETTER :
67. Lips or eyes : Eyes
68. Hugs or kisses : Hugs
69. Shorter or taller : Taller 
70. Older or Younger : Younger 
71. Romantic or Spontaneous : Spontaneous
72. Nice stomach or nice arms : Arm .Haha
73. Sensitive or loud : Loud
74. Hook-up or relationship : Don't know.
75. Funny or Shy? Funny

HAVE YOU EVER :
76. Kissed a stranger : No
77. Drank hard liquor : No.
80. Broke someone's heart : Yes.
81. Had your own heart broken : Yes.
82. Been arrested : No
83. Turned someone down : Maybe?
84. Cried when someone died : Yes.

DO YOU BELIEVE IN:
86. Yourself : Sometimes yes
88. Love at first sight : Nope
89. Heaven : Yes
90. Santa Clause : No!
91. The tooth fairy : No
92. Angels : Yes


Tagging Those People ---->
Q'laNtsha
Eqin
Mar's
Bam

Avenged Sevenfold . Fuuuuuu

Viewer Hai .
(asalamualaikum .. .)

Usually aku hapdet pasal DIRI AKU FAMILI DAN KAWAN right? Haa kali nih bak aku nak ulas pulak pasal satu BAND nih yang antara favorite aku lah buat masa skang :> JengJengJeng! Here comesssss

A7X ^^,
 okeh munkin ad some stalker yang nak berkata aku bertindak poyo untuk hapdet pasal dorang nih kan .mesti kata aku macam kenal dorang nak mampus. Er, since here is my place and 'de one blog of mine so aku harap kauorang mentelaah jeeee isi kandungan blog aku. Okeh? #jgn sembang banyak

M. Shadows
220px-m_shadows
Nama sebenar             :Matthew Charles Sanders
D.O.B                        :July 31, 1981 (30) Huntington Beach, California, USA
Genre                       :Metalcore, Hard rock, Post-Hardcore, Heavy metal, Experimental rock,Punk rock
Kerjaya                     :Musician, Songwriter, Singer
Instrument(s)           :Vocals, Piano, Guitar, Bass
Label(s)                    :Warner Bros.
                               
Zacky Vengeance
220px-dsfds6545a
Nama sebenar            :Zachary James Baker
Nama gelaran             :Zacky Vengeance.
D.O.B                       :December 11, 1981 (30) Huntington Beach, California
Genre(s)                  :Metalcore, Hard rock, Heavy metal, Alternative metal
Kerjaya                    :Musician, Songwriter, Guitarist
Instrument(s)          :Vocals, Guitar, Piano
Synyster Gates
220px-synystergates
Nama sebenar          :Brian Elwin Haner, Jr.
D.O.B                     :July 7, 1981 (30) Huntington Beach, California, United States
Genre(s)                 :Heavy metal, Hard rock, Alternative metal, Metalcore, Punk rock,
Kerjaya                  :Musician, Songwriter, Guitarist
Instrument(s)         :Guitar, Piano, Organ, Keyboards
The Rev (ex-Drummer 1981-2009)
220px-a7xwy2b7850
Nama sebenar          :James Owen Sullivan
D.O.B                     :February 10, 1981 (age 27)
Genre(s)                 :Metalcore, Hard rock, Heavy metal, Punk rock, Alternative metal, Third wave ska,                          
Kerjaya                   :Musician, Songwriter, Drummer
Instrument(s)          :Drums, Piano, Vocals, Bass, Guitar
Johnny Christ
johnny christ

Nama sebenar       : Jonathan Lewis Seward
Nama gelaran        : Johny Christ
D.O.B                    :
18 November 1984 (27) Huntington Beach, California
Genre(s)                : Hard rock, heavy metal , metalcore
Kerjaya                  : Musician , bassist , vokalist
Instrument(s)        : bass ,vokal


#so thats some bio yang aku share. bagi aku band nih bukan hanya memekak hardcore semata. ada gak apa lagu yang slowie nd kinda blues .AKU SUKAthank to him sbub suggest aku untuk dengar dorang. 
credit to ; avenged-sevenfold

2011/12/06

Hapdet siket KEJADAH harini .

  as im working at 13:00pm aku pun bedal lah tido sampai pukul 10:00 pagi tadik. Bangun jea terus melantak nasi goreng sbub perut dah mintak nyawa >.< Then aku tak ingat lah. Aku rasa aku hadap tevee kot. Aha! Betul lh, ad cerita Barbie kat tv3 tadi pagi. One of her fan Hahahah!

  Dh habes cerita aku gih gosok baju then mandi then siap-siap then melangkah keluar . Oops ,lupa-lupa. Aku salam mak dulu baru keluar (: Naik bus Metro and arrived at 12.45pm . Yaw maybe, nasib baik lh tak lambat sangat sangat kan. Hadap Bluewaves nak tukar pass nd punch card. Okeh great ,then my suffer begin.

  Jaga OS (orangeSorbet). Dgn Kak Peng sama Kak Yah <: Masa tuh Si Dia boleh lak melepak sama dorang. Aku malu. Lantak lh kau nak senyum sampai pagi, aku aku , kau kau OKEH? >.< Then Cyy datang. Dia kerja balik. Dia punch pukul 17:23pm if i aint wrong. Haritu berhenti sekejap fyi. Hidayah ad juga . Shes came wd her friend Malis . i tot she was Manis . K silap. Hug dia sbub rindu . Okeh memang rindu sangat ngan semua rakan . if i cud turn bak ours time >.< #okeh stop it.

  Then ,Aku break pukul 4. Dengan Zul makan kat kantin Jusco. Aku nasi goreng kampung. Dia nasi goreng biasa. Tapi aku rasa sama jea >.< Hush puppies tuh main tolak kerusi lak ai! Nih nak marah nih Hahaha! Dia senyum tak jadi lh nak marah. Dah makan gih lepak kedai YAMAHA kat atas tuh . Chek out 'de latest guitar nd drum yang ada. Si Zul dah usha-usha stick drum . Okeh pick guitar ad yang omey. RM1.20 jea <: #mcm aku nak beli pulok.

   Punch in balik then met Cyy tengah jalan .Lupa nak khabor, V-KI ad part time baru. Nama dia abg Amy . Then Met Si Dia lagik >.< Sumpah aku tak ley blah / Okeh watlek Dhil ,kau ad Afrizal. Ingat tuh/// Ad customer mentak kasut. Okeh 'de shoes was located in stor . Nih paleng malas lah kan. Skali berterabor kasut aku punya kerja. Sabor jelah Kak Wati eh >.< Kasut display , Miss tuh hamek juga. Tak sia-sia aku mendalami stor Hahahaha!

  22:15pm i guess aku gih kutip cash memo. Behlambak HARAJUKU jea okeh GREAT -,- Then , kemas-kemas aku Cyy gih berator . Si Maina boleh lak kan bermesra sama Si biru tuh -,- Okeh 22:30pm semua kambing dilepaskan. Sara cakap babi . Hahahahaha Mampus//// Tukar balik passs then punch. Balik jalan kaki merentasi Sungai Klang yang ''bersih'' #kebabian bersih dia.

  23.15 aku sampai rumah. Mandi makan then hadap LP .
#now while doin my typo im listening to LMFAO. ''everyday im shuffling'' HAHAHAHA!

2011/12/02

I dont care. I want him <:


saat tuh bila korang rasa diri kau dan dia dekat .it kinda feel like heaven yaw >.< betul nih , mesti kau orang rasa mcm tanak lepaskan jea tangan dia. rasa tanak pun sesaat berjaoh kan kan? bila dah sayang tuh .tak ingat apa dah. asyik gayut jea *macam aku lah*. kadang-2 terfikey jugak .kita dok puja dia bagai nak rak .sayang mati bagai. rasa-2 dia berlaku yang sama macam kita tak agak-2? orang kahwin pun boleh cerai ini kan kita .Bila dah terkena nanti ,baru lah nak nangis. Toreh tangan lah ,bunuh diri lah . Haha yang tuh lawak. Tapi yang aku tahu sayang aku memang untuk dia. Tuhan saja tahuk >.< Dia orang ke-3 yang aku sayang lepas maa abah <3.
 
  # Harini genap aku 5bulan sama. Happy eventhoo pernah sakit hati. Ad krisis dan bagai . Aku sayang kau. Sumpah >,<

2011/11/28

Asalamualaikum Bloggers .

Heys Viewer.
Seems macam aku dah lama jea tak hapdet blog kan kan? >.< Im kinda busier than before . Dari hari aku balik kampung and balik pulak KualaLumpur aku terus tak lekat kat rumah . Okeh ,lately byk pulak bangang yang jadik . Dari masalah family , then tempat kerja(im working now) and lastly H.I.M .
Bila kita dah hadap kerja ,balik pulak ad orang buat tahik siapa yang tak behgang kan kan? Tapi , aku just sabar jelah . Menda nih dugaan hidop . Kalau tak jatuh , kau orang tak kan pernah rasa sakit dia . Betul tak? >.< betul kot. ..
 So aku harap. The coming December akan buat aku lagi KUAT , TABAH. aku selalu harapkan ,bulan yang akan datang merubah nasib aku .tapi rasa nya perkara yang sama jadi . SAKIT , itu yang aku selalu dapat. AKu rasa ,kau orang pun sama kan.

2011/11/01

HUJAN HARI-HARI HUJAN :)

1 / 11 /11 Welcome November sayang :>

Hey guysssss, New Viewer :)
 Just nak hapdet sikit pasal harini. Okeh tadik exam PERDAGANGAN taww. alhamdulillah ,okay dan dapat dijawab. a big thank tooo Mrs.Zuraidah for being so helpful . Fuuuu, Tak boleh jawab kalau ciguuu tiada.sumpah ! >,<
  To Faizal dan Kaka Sha.Korang pun tolong gak kan Dhila semalam :) Aish , sayang nya sama kalian . so then , our paper end. Rasa-2 boleh dapat B+ tak? Insyallah! HAHA , then mengedik jap dengan my mak .i mean ciguuu Hidayah. Okay BM aku 82% Thank god. Tapi bad news untuk harini was about result EKONOMI aku ... Okay ciguuu cakap so far tadek pun yang lulus. Wateffff??! Tak mungkin. Aduh ,masak lah. Dia cakap dia maarahh dan kecewa sangat. #sorry ciguuu. we had TRY our best .sumpah!
 Well lets cut it off :)) Menda dah lepas kan. Last saying aku. SELAMAT DATANG NOVEMBER. KAMI PERLU AWAK. AWAK YANG BERI INDAH BUKAN BALA. #i really mean it >. .<

2011/10/26

CONTEST OH ' BERGAYANYA AKU

Ho-llo Viewer :)
 Yesterday Jyjye Ismail tag aku taww into this contest . Okay ,kali pertama >.<  Apedehal .Masuk jelah contest nih kan . Mana tahuk menang kea apa ? Dapat topap . Heheheh , harapan lh. So here comes her conditions :>


SYARAT-SYARAT;
1mestilah FOLLOW blog nina dan qjey #wajib
2LIKE lah page kami
3BUAT satu entry yang bertajuk : CONTEST OH BERGAYANYA AKU !
4COPY banner di atas dan letak di dalam entry anda sekali serta linkkan ke blog ni
5masukkan SATU gambar anda yang PALING BERGAYA (lebih pun tak apa)
6tag minimum 2 rakan blogger dan mestilah mereka tahu yang mereka ditag 
7contest ini akan dibatalkan sekiranya kurang dari 5 penyertaan. so tag lah ramai ramai lagi bagus
8terbuka kepada lelaki dan perempuan
9TARIKH TUTUP : 04/10/2011 - 04/11/2011
                                                                 
                                                
                                                              1#saya pemaluuuuu

                              2# mata sebelah .meja bersepahh >.<

Dhila tag Mereka :)
----->Puteri Amirah
----->Syakira Kamilah




2011/10/25

Kecewa Gila.

Hey olls Viewer .
 Updeath lagi . Nih aku nak share something yang gentle makan dalam . Sangat-sangat >.<
 Aku cakap jelah dengan blog buruk tempat luah segala bagai .
 1# Aku sayang kau !
---> Bila aku cakap. Aku maksud kan :) Tapi kau ? Yang sebetul nya apa. Boleh faham perasaan Aku tak sekejap. Boleh paham tak aku nak dan perlukan apa. Kau hamek mudah kan semua nih . Aku panas jeaaa >.<
 2# Jadikan aku Pagi Petang Siang Malam kau :)
---> Maksudnya Aku nak kau ada dengan aku Sepanjang masa. Masa aku hidup. Bukan masa aku dah tiada baru kau nak meraung tatap mesej kita yang lepas-lepas. Tatap wall facebok aku sambil menangis kecewa .

♥ Semalam '' kawan " kau toh call aku kan. FAIZAL nama dia :)

FAIZAL : Mesti awak ingat saya nih Afrizal kan ? Bukan lah saya kawan dia.
AKU     : Oh >.< #saya rindu dia

#aku nangis taww . sampai hati kau :) Malam tuww aku tunggu kalau-kalau kau ada call .tapi kau mainmain kan aku dengan permainan kau . Suara tuww memang suara kau. Kan ? Aku ikut dalam permainan kau sebab aku rindu kau sangat-sangat . Walaupun kau buat aku macam nih. Tapi... ... .. >,<

#aku tak habis fikey pasal FAIZAL kau toh . Cyy , aku bodoh kan T.T

2011/10/20

Dunia Akhir Zaman 3:

Okay first of all , this story that i wud like to share had freak me out already.
 Korang tahu tak pasal ILLUMINATI / DAJJAL / TEORI KONSPIRASI / THE NEW WORLD ORDER ? Okay sebut menda nih pun aku dah seremm bhai .sumpah >.< Aku tanak ulas banyak if nak tahuk research sendirik kayy. Mati aku kalau salah ulas , menda nih sangat sensitif taww.
 yesterday ,friend of mine Syuk ada bagi banyak sangat link pasal dunia akhir zaman .on how ''they'' tipu kita dengan tamadun awal dunia. Jap. korang memey percaya kea pasal tamadun awal dunia started with orang batu bagai ? Hello , ingat lah yang manusia pertama yang jejak dunia nih Nabi Adam . So zaman batu orang batu tuh celah mana bang? :3 K aku sembang lebih padahal aku pun baru perasan menda nih ^^''
  Lagi satu aku di nasihat kan ramai supaya tak terlalu obses dengan Lady Gaga , Beyonce nd Rihanna . Act kan , bukan dorang jea . Tapi ramai kot :3 K , sebab tuh aku jarang layan music luar . Natik punya lah main selit subliminal nd satanic message bagai. Aku tanak >.< Layan local lagi baik . Korang tak suka? #mampos!
  Soo , kita dah tak selamat lagi sebenarnya . Yang patut kita buat , mohon perlindungan dan bertaubat kpd Allah . Yang tukang cerita nih pun patut bertaubat sebenarya. :) Tapi taktahuk lah bila . Korang doakan kayy .
Aminnn (:

2011/10/17

Aku Penat >.< Sangat taww.

Lately latihan kawad yang aku masuk nih punya lah memenatkan .Memenatkan gila >.< Bukan nak merungut tapi dalah exam . Okay cukup :3 Muka nih dah hitam, hitam lagik . MENYAMPAH ! that moment bila korang ada latihan kawad and at 'de same time minggu peperiksaan jugak .Pongeh kan ?  Penat .Tak pernah sebahagia ini . Okay takpe , asal terbaik untuk unit kita . Aku onn jea :)
 Peperiksaan final nih aku merasakan yang aku buat cincai-boncai sangat . SANGAT ! >.< Math aku taktahuk nak cakap apa dah. Okay aku tidur time exam :) Seronok laa . Hee , besok last raptai untuk Hari Anugerah Ko-kurikulum. Science Paper 2 tak hamek pun -..- Jeles tak? Hihi ,yang aku tahuk hari Rabu nih laa penamat untuk segala kesengsaraan aku . Yeay , no more marching lol ;0

# aku rindu AFRZL aku . Kalau kau baca , call lah aku secepat munkin kayy .
 

2011/10/11

Sejarah macam @&$%*#!!

MACAM NIH HA SEJARAH AKU BUAT TADIK !
                      
#bapak lah .tak boleh SENANG lagik kea ? :3

2011/10/10

Entah -,-

HOLO . POST PAGI BUTA #Mampus

   # aku just rindu kau . nak kau tahuk yang aku gila-ii serious atas semua nih . kau tahuk kan macam mana syg aku kat kau . BESAR KAN ? aku bukan apa ,kau rarely pay attention kat aku lah . sekarang , tu jea masalah yang aku hadap. tapi aku mampu type dalam blog jelah. cakap sendirik mahuk nak nangis aku >.<
      aku tak mintak banyak pun .sumpah >.< just nak kau spend sikit masa untuk aku .boleh tak ? ;D kalau takboleh , whatteff can i say right ?
      asal lah kau jauh sangat? Haa , toh persoalan ke-2 yang aku gedik sangat nak soal-kan .menda kau nak jauh .lantak kau lah kan? eis , dhila -dhila .mengada lah kau >.<
PENUTUP :  idlysdm . ily ! ily !
 before that aku nak selit kan gambar nih .
                               #comel tawww
                                                                                                      credit; BamCyy

MERDEKA too Ex-PMR . Yeay !

YAWW .
                                           [PA110269.JPG]
                                                   picture credit to :three girl yo!
Congrats to Ex-PMR yang baru jea petang tadik habis menjawab last paper dorang . Its seems like paper Math korang tak boleh blahh jea kan? Takpe takpe . Akak nih doakan adik-2 lulus math kayy . PUIII ;D
  To my Sayang , merdeka lahh awak yea? Sangat :3 Dah freedom jangan lupa saya .
 *pause*
 errr . Its not over yet lah! Arghh . Bapak lah , nih aku macam dah habis exam pulokk? Final exam . Totally SUCK yo. Apelah sibuk wish kat orang . Padahal aku nih nga kiwak nak final exam. So sadd . Buku pun tak baca lagik . Kejadahnya? >.< So the moral is : Jangan baca buku while korang nak blogging . Its doest make sense bruuh ;(
                                 

2011/10/09

#BlaBlaBla


  # should i ate painkiller or energy juice at the same time ?

2011/10/05

From the bottom of my heart # AFRZL

1# i hope this relationship last eveerrr
2# i will always loving you , so do youu
3# i will take a good care  of our relations
4# i will be a good sincere and loyal partner by you side
5# i will listen all oh your prolems
6# im willing to hear your beloved Miss J if you force everyday
7# i never ever had someone else except you
8# i never ignored you if you need me by your side
9# im also never get mad for a tiny thing you make .
    
 Sincerely,
     

2011/10/04

2011/10/01

Cheerful Super Saturday :D

 Thank to Satish and other fassie for making out my day . Apak uh best. Team KRS berbaju hijau even korang kekurangan peserta tapi tetap kahau ;D Thank juga sbub bagi aku lepas geram. Baling-2 belon air memang ohsem. Menggigil? Maaf taww .
 Yang bermandikan lumpur korang best uh. Kena lecture dengan Aman & Ella , nangis teresak-2 .Aku ingat taww. Fatin Mar , harini nih ohsem kan ?
 # bangun awal pagi taww .kau ada? Hewhew

2011/09/27

A>F>R>I>Z>A>L ♥

Sumpah lah rindu . Bukan nak pinggirkan awak . Tapi , saya tanak pelajaran awak terabai sebab saya ouh. Awak , exam nih buat yang terbaik untuk saya dan parent awak taww . Seminggu dua awak fokus lhh dulu on revision and last minute study kayy .
 Takpe ,saya awak lupakan lah dulu (; Saya pun nak exam nih . Kayy , takut lah perdagangan saya drop lagik . Till sekarang , while typing on my blog buku tuh saya letak sebelah saya. Takut taww .
 # Doa kan saya tahuk . Lancarkan segala urusan saya :)

2011/09/25

arwahMUZ*K____ #it doesnt make sense bro -.-

# aku harap kau sedar yang MATI toh langsung bukan jalan penyelesaian nya .

2011/09/24

Bangsar To K.L.A.N.G <:

salam guyss ,
 okay tadi petang i went to Klang dengan mak dan abang saudara to met his prospective mother-in-law. kayy , rumah bakal bini dia sangat lawa. Her mother pun baik. pergi sana sebab nak confirm kan tarikh majlis pertunangan mereka. We had a tea time there . Akak Erin masak sedap tawww :)
 then we went to SAYANG KU HANDCRAFT . okay sana kalau you'll nak beli material untuk perkahwinan i suggest korang untuk pergi sana , dekat Klang jea . terpukau mata tengok various kinda of ribbon , colourful of labucci , tedybear yang kecik-2 toh untuk hantaran . walaweh , comel tawww :D
 Abang Joo beli ribbon purple . Oh dea punya theme colour untuk majlis tunang warna PURPLE seh . which is my damn favorite colour .  No wonder lhh aku sibuk-2 nak jadi dea punya perunding perkahwinan tadik . okay , PURPLE lhh bro.
 Finalyy , after dah habis borong kedai toh which is aku teringin gila nak jadi promoter sebab kedai toh comel  aku pun tertidur lhh dalam kereta. Penat -.-
 Noww im at Home :)
Thats all , salam .

2011/09/23

So suckkk -.-

Hollo dearyy (;
two day off i had a big argue wd my lil sis . okay it was the biggest argue i ever had . till today , i did'nt spoke to her and so she . the thing is , i cant easily forget what she said to me . well , it damn hurt..
 ahah , but 'de funny part is .i still using her lappy :) er . do i even care if she get mad or what??! this lappy is for everbodys use . you cant make this lappy as your own . its mine too -.-
 okay while im typed on my blog , shes stare at me like a boss . one more time , do i even care ??! -.- just try lah to get mad , and you know what happen to you : )
the truth is , i want her to change temperament. accept all the advise my mom and i gave. study hard for her exam . and be a good daughter too . i wish it so much :)
Amin ~

2011/09/22

KU KATAKAN DENGAN INDAH ~yuna

Ku katakan dengan indah
Dengan terbuka
Hatiku hampa
Sepertinya luka
Menghampirinya

Kau beri rasa
Yang berbeda
Mungkin ku salah
Mengartikannya
Yang ku rasa cinta

Bridge
Tetapi hatiku
Selalu meninggikanmu
Terlalu meninggikanmu
Selalu meninggikanmu

Chorus
Kau hancurkan hatiku
Hancurkan lagi
Kau hancurkan hatiku
Tuk melihatmu
Kau terangi jiwaku
Kau redupkan lagi
Kau hancurkan hatiku
Tuk melihatmu

Repeat bridge

Kau buatku terjatuh
Dan tejatuh lagi
Membuatku merasakan yang tlah terjadi
Semua yang terbaik dan yang terlewati
Semua yang terhenti tanpa ku akhiri 
 
COPYRIGHT♥2011. ALL RIGHT RESERVED by NUR ADHILA ZAMRI